Magic moments op het water


''De vrijheid die je voelt als je een hele dag op het water mag fotograferen''


Sommige liefdesverhalen hebben een bijzonder decor nodig om hun schoonheid te benadrukken, en het huwelijk van Miriam en Kasper was er zo een. Dit lieve bruidspaar vierde de liefde op het water. Een heel toepasselijke locatie voor Miriam, de bruid die niet anders gewend is dan op het water te zijn.


Het bruidspaar had me naast de taak als fotograaf ook de taak als stylist gegeven. Na maanden lange voorbereiding was het dan eindelijk zover. Ik gaf het stokje over aan Sanne Martens om de styling uit te voeren, dit omdat ik me op de dag zelf volledig wilde focussen op fotografie. In de ochtend heb ik het styling team wel nog even geholpen. Dit team bestond uit de weddingplanner Desidera Didden van Ervaar events en de bloemiste Inge Broekman van Seringe bloemen meegeholpen met het uitladen van de stylingspullen. Ik wil ook zeker niet vergeten om mijn man Bas te benoemen, ook hij heeft op de ochtend zelf nog geholpen met sjouwen het opbouwen van de styling omdat ik het anders niet redde met het vervoer. Ik ging daarna richting het bruidspaar die al een nachtje in het hotel Biesbosch hadden geslapen. Bij binnenkomst trof ik en heel relaxt bruidspaar aan en was Matthys Kuyvenhoven al volop bezig met de haren van Miriam. Echt wat deze jongen kan, niet normaal! Miriam zag er super pretty uit! Haar haren en make up hebben de complete dag niet anders gezeten dan de ochtend dat ze zijn aangebracht.


De dag begon met een belofte van eeuwige liefde terwijl de gasten zich verzamelden op dit schip, dat fungeerde als het decor voor een unieke en betoverende bruiloft. Terwijl de Z8 langzaam richting Dordrecht voer, werden de gasten getuige van een dag vol vreugde.


Als de gelukkige fotograaf van deze buitengewone gebeurtenis, kan ik eerlijk zeggen dat het een ervaring was om nooit te vergeten. Het unieke karakter van de locatie gaf me de kans om prachtige en onvergetelijke momenten vast te leggen.


Terwijl de Z8 langzaam door de schilderachtige Biesbosch voer, werden de gasten omringd door de ongerepte natuur en de rustige wateren. De liefde tussen Miriam en Kasper werd weerspiegeld in de glimlachen op hun gezichten terwijl ze elkaar het ja-woord gaven te midden van deze betoverende omgeving.


De gasten genoten van het adembenemende uitzicht, de frisse lucht en de zon die zich de gehele dag goed liet zien. Het was een dag vol emotie, warmte en opwinding die niet alleen Miriam en Kasper maar ook hun gasten voor altijd zullen koesteren.


Dj Arno van Lungarno music zorgde voor sfeervolle muziek gedurende de dag. Na de ceremonie was er tijd voor de prachtige taart gemaakt door Bakjuf. Het schip bood de perfecte setting voor een heerlijk relaxte borrel, met lekker eten, en drankjes. Terwijl de zon langzaam onderging heeft het bruidspaar besloten om de relaxte sfeer zo te laten en de feestgasten verder lekker te laten genieten. De openingsdans werd gecanceld en het bruidspaar genoot van de fijne energie van de gasten.


Het fotograferen van deze onvergetelijke dag was een ware eer. Ik zal Miriam en Kasper's bruiloft altijd blijven herinneren als een geweldige dag waar alles tot in de puntjes geregeld was. Ik heb enorm genoten van hun liefde voor elkaar en van de fijne relaxte sfeer op het water.


Na het afleveren van de foto's kreeg ik meteen een heel lief berichtje van het bruidspaar, lees zelf maar;


"Echt wauw!! Nogmaals wauw!! We lachen ons helemaal kapot om de ene foto en verwonderd om de andere 🥰. Je hebt dingen vastgelegd die goud zijn ❤! Kiezen uit deze foto’s voor het fotoboek is bijna onmogelijk!"


Ik kan niet anders dan alleen maar blij zijn met deze enorm lieve reactie. Dankjewel lief bruidspaar voor deze geweldige kans. Het fotograferen en ook nog eens mogen stylen van jullie perfecte bruiloft!