Als fotograaf laat ik me naast een foto ook even graag zien op video, bij deze..

'Wat leuk dat je er bent!'


En om maar even met de deur in huis te vallen.. Waarom zouden jullie mij als trouwfotograaf kiezen?


Bruidsparen bestempelen me als een fijn en warm persoon. Een fotograaf die vertrouwd aanvoelt en die een klik heeft met jullie en de gasten die aanwezig zijn op jullie bruiloft. Deze basis is enorm belangrijk om een afweging te maken en te kiezen voor jullie trouwfotograaf. Op jullie dag blijf ik in mijn professionele rol en zet net dat extra stapje die er nodig. Natuurlijk zal mijn enthousiasme zich niet laten tegenhouden om ook te mengen in de groep en een gezellig praatje te maken met jullie gasten. Ik probeer zoveel mogelijk 'the fly on the wall' te zijn zodat jullie kunnen doen wat jullie moeten doen.. 'genieten van jullie dag'.Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie dag?


Mijn stijl


Jullie zijn opzoek naar een trouwfotograaf. Iemand die oprecht is en jullie graag beter wil leren kennen. Tijdens deze dag verdwijn ik in de sfeer van jullie bruiloft, en leg ik ook de momenten vast die jullie zelf niet zien. Tijdens de fotoshoot zelf laat ik jullie lekker je gang gaan en zal hier en daar wat aanwijzingen geven. Ik ben een enorme fan van journalistieke fotografie, een fotografie stijl die meer dan duizend woorden zegt. Die ene hilarische blik van een oom of tante, een kind die zich verlekkert aan jullie taart of de buurman die op je jurk gaat staan, oops! Zo leg ik jullie dag maar al te graag vast. Aarzel niet om contact met me op te nemen want ik doe niets liever dan een bruiloft vastleggen van begin tot aan het eind. En alvast sorry voor de dansbewegingen tijdens jullie feestavond, als ik eenmaal muziek hoor dan ben ik niet stil te krijgen.


Hoe ga ik te werk?Waarom Meek it happen photography?

Persoonlijk contact


Na het definitief maken van jullie trouwdatum kunnen jullie altijd met vragen bij me terecht.

Jullie foto's in een online gallery


Wat is er nou niet leuker dan jullie foto's te mogen ontvangen in een mooie online gallery?

Jullie sneakpeek al binnen één dag


Na jullie bruiloft meteen een toffe sneakpeek van jullie foto's ontvangen, dat kan! Zo kunnen jullie direct nagenieten en de foto's delen met familie en vrienden.

Een mooi luxe trouwalbum


Jullie foto's gebundeld in een prachtig trouwalbum door jullie zelf samengesteld. Er is van alles mogelijk om jullie album helemaal naar wens te maken. Zo kunnen jullie elke keer weer de herinneringen van de dag ophalen.

Prijzen beginnen vanaf 2195,-

(op basis van 6 uur fotografie)


Meer weten? Vraag hieronder de trouwbrochure aan.

Luxe trouwalbums

01 / 05

Handgemaakte luxe trouwalbums

02 / 05

Volop keuze in kleuren

03 / 05

Volop keuze in materialen

04 / 05

Lederen covers

05 / 05

Linnen covers