Ik had dit niet durven dromen..


''Ineens zie ik mijn foto op het scherm''


Afgelopen week was ik uitgenodigd op de nieuwjaarsborrel van de Masters of Wedding photography in Waddinxveen. Een bijzondere avond vol collega fotografen die kans maakten om in de top 10 van de beste trouwfotograaf van de Benelux te komen. Het is fijn om je bij dit soort avonden aan te sluiten om zo te kunnen connecten met collega's en het jaar met elkaar feestelijk kan inluiden. Als onderdeel van deze Masters community kun je per kwartaal max 22 foto's inzenden om in aanmerking te komen voor het winnen van een award. Na de prijsuitreiking van de top van fotografen werd de foto presentatie afgespeeld en kwam mijn foto ook op beeld te staan. Ik gaf een gil van geluk en werd enthousiast onthaald door collega fotografen die bij me stonden. Wat een eer! Wat ben ik blij!


Deze foto maakte ik op een bruiloft van vrienden. Hun kleine nichtje voelde zich tijdens de bruiloft als een vis in het water in haar mooie roze jurkje en ik heb ook verschillende foto's kunnen maken van haar geweldige aanwezigheid. Zo ook, tijdens het tekenmoment waarbij ze haar vader graag even bij zich wilde hebben en een glimp wilde opvangen van het zetten van de handtekening.


Deze award smaakt naar meer en is echt de kers op de taart voor het prachtige vak wat ik mag uitoefenen. Mijn geluk kan niet op en ik heb in het weekend enorm genoten van alle lieve felicitaties, bloemen en gezelligheid. Elke overwinning moet je vieren, en dat doe ik ook ten voeten uit.