Ga je mee op avontuur?

Hi

Samen met mijn man Bas en onze mopshond Billie woon ik in Eindhoven en ben verliefd geworden op fotografie tijdens onze huwelijksreis in Zuid-Afrika. Na heel veel ervaring opgedaan te hebben en diverse studies en workshops te hebben gevolgd, besloot ik in 2018 mijn bedrijf te starten. Heel wat bruiloften en andere shoots later ben ik nog steeds blij met deze beslissing.

Wie ben ik nog meer?


Een creatieve duizendpoot die graag meedenkt om een tof resultaat te creëren. Een concertliefhebber die het liefste vooraan wil staan om zo alles mee te kunnen krijgen van de artiest. Naast muziek geniet ik ook enorm van het kijken van films en series en kun je me wakker maken voor truffelrisotto. Als mijn man en ik een reis uitzoeken dan wil ik het liefste alles uithalen wat erin zit. Avontuurlijk kun je me dus ook zeker noemen en dit komt ook weer terug in mijn foto's.

Mijn stijl..


Meek it happen wil waarmaken wat klanten van me gewend zijn en verwachten. Kortom, fotografeer ik graag pure beelden met echte emoties. Tijdens bruiloften laat ik graag de dag gebeuren en pluk ik daar de momenten uit. Je kunt het ook wel zien als een stukje journalistieke fotografie. Tijdens de familie gaan we lekker los en doen we een dansje. Statieportretten hoef je dus niet van mij niet te verwachten. Het is heel belangrijk dat je het naar je zin hebt tijdens de fotoshoot en dat het als een beleving voelt. Ga je met me mee eropuit?

''Tijdens mijn shoots ben ik niet vies van lekker veel meters maken. Ik ren, vlieg en spring graag met je mee alles voor de perfecte foto''.