Ga je mee op avontuur?

Nice to meet you

Hey! Mijn naam is Jeanine Meek trouwfotograaf uit Eindhoven en ik ben verliefd geworden op fotografie tijdens onze huwelijksreis in Zuid-Afrika. Na heel veel ervaring opgedaan te hebben en diverse studies en workshops te hebben gevolgd, besloot ik in 2018 mijn bedrijf te starten. Heel wat bruiloften en andere shoots later ben ik nog steeds blij met deze beslissing.

'Enthousiaste trouwfotograaf uit Eindhoven...'


Naast Jeanine, de fotograaf en de vrouw achter de camera ben ik in het dagelijkse leven altijd lekker bezig en verveel ik me geen moment. Ik bestempel mijn werk ook nooit als werk en ben dus eigenlijk altijd mijn hobby aan het uitoefenen waar ik toevallig ook nog eens mijn brood mee verdien. Dit gevoel geeft me een stuk vrijheid waardoor ik alle kanten op kan.


Tijdens concerten sta ik het liefste vooraan om zo alles mee te kunnen krijgen van de artiest. Mijn spotify lijst bulkt van de Nederlandse Pop en ik kan niet genoeg krijgen van de liedjes van Acda & de Munnik. Naast muziek geniet ik ook enorm van het kijken van films en series en kun je me wakker maken voor truffelrisotto. Als mijn man en ik een reis uitzoeken dan wil ik er het liefste alles uithalen wat erin zit. Avontuurlijk kun je me dus ook zeker noemen en dit komt ook weer terug in mijn foto's.


Meer over mij..


Vrienden en vriendinnen zullen me omschrijven als zorgzaam. Als er iets is sta ik voor ze klaar. Verder ben ik altijd wel in voor gezelligheid maar kan ik een avondje op de bank heerlijk met een film of serie samen met mijn man en hond ook erg waarderen. Geluk zit hem in de kleine dingen en ik kan al even in gedachte zijn als ik een eekhoorn voorbij zie huppelen. Even helemaal opgaan in de natuur vind ik fijn en daar kan ik van genieten. Net zoals van een heerlijke cappuccino, is de melk op? Oh, dan ren ik even naar de winkel!


Verder kun je me typeren als een oprecht mens. Ik sta graag open voor de verhalen van anderen en ben ik nieuwsgierig naar wat de mens beweegt.


''Tijdens mijn shoots ben ik niet vies van lekker veel meters maken. Ik ren, vlieg en spring graag met je mee alles voor de perfecte foto''.


Mijn stijl


Jullie zijn opzoek naar een trouwfotograaf. Iemand die oprecht is en jullie graag beter wil leren kennen. Tijdens deze dag verdwijn ik in de sfeer van jullie bruiloft, en leg ik ook de momenten vast die jullie zelf niet zien. Tijdens de fotoshoot zelf laat ik jullie lekker je gang gaan en zal hier en daar wat aanwijzingen geven. Ik ben een enorme fan van journalistieke fotografie, een fotografie stijl die meer dan duizend woorden zegt. Die ene hilarische blik van een oom of tante, een kind die zich verlekkert aan jullie taart of de buurman die op je jurk gaat staan, oops! Zo leg ik jullie dag maar al te graag vast. Aarzel niet om contact met me op te nemen want ik doe niets liever dan een bruiloft vastleggen van begin tot aan het eind. En alvast sorry voor de dansbewegingen tijdens jullie feestavond, als ik eenmaal muziek hoor dan ben ik niet stil te krijgen.