Op een trouwbeurs mogen staan als trouwfotograaf


''Het geluk die je voelt als je je werk aan toekomstige bruidsparen mag laten zien''De telefoon gaat, net als ik mijn koffer wil gaan inpakken. Het was Nikki van Trouwbeleving. Ik had me een tijdje geleden ingeschreven en kreeg een keurige mail terug dat er voor nu geen plek was. Ik werd op de wachtlijst gezet. Op maandag 18 september werd ik gebeld, er is een plekje vrijgekomen en of ik zin had om toch te komen. Ik kreeg een week bedenktijd, maar had het gevoel dat ik meteen moest handelen. Na een overleg met mijn coach Sander kreeg ik toch wel het gevoel dat ik deze kans niet moest laten lopen. Ik belde Nikki de dag daarna terug met het leuke nieuws. Mijn gedachten gingen meteen in ACTIE stand want ik moest nog het een en ander regelen. De stand moest aangekleed worden en mijn creatieve brein schoot alle kanten uit. Op vakantie naar Gran Canaria waar mijn broer ging trouwen en waarvan ik deze dagen ging vastleggen had ik toch al mijn laptop mee. Dus ik besloot om naast het fotograferen van de bruiloft te besteden aan het bestellen van wat decoratie. Een dag van de vakantie kon er ook nog wel vanaf. Na de vakantie bestelde ik mijn uitvergrotingen en deze kwamen gelukkig op tijd binnen. Op de dag van de trouwbeurs in de van Nelle fabriek in Rotterdam had ik mezelf genoeg de tijd gegeven om alles op te bouwen. Ondertussen kon ik ook nog met wat leuke leveranciers connecten. Heel tof om te zien hoeveel werk iedereen in zijn/haar stand had gestoken en met volle enthousiasme sprak over hun bedrijf.


De meiden van Trouwbeleving zorgden voor een relaxte sfeer en geweldige organisatie. Ik heb veel leuke bruidsparen gesproken en mijn inner sparkle aan ze kunnen vertellen. Daarnaast fotografeerde ik de eerste ceremonie die druk bezocht werd. De prachtige woorden van Luizter die begeleid werd door Piano by Manuel. De BABS, Ellen Spoor vertelde op een liefdevolle wijze hoe het bruidspaar elkaar had leren kennen. Aan mijn zijde had ik Carola de videograaf van Vosbelevingen die ik even kort daarvoor gesproken had zodat we elkaar niet in de weg konden lopen. De bruid droeg een prachtige jurk van 'Let's Shine' bruidsmode en ook haar make-up is door deze leverancier gedaan. De bruidegom droeg zijn pak van House of Dapper en de ringen kwamen van Ed Nobel.


Het bruidspaar verliet onder luid applaus de ceremonie waarna ze konden genieten van de prachtige en heerlijke bruidstaart van Enjoy Cakes. Na het maken van de foto's kon ik weer naar mijn stand om bruidsparen op te vangen. Er kwamen een aantal stellen naar me toe omdat ik op was gevallen door mijn manier van fotograferen. Ze waren verrast dat ik niet op was gevallen, maar soms ook weer wel. Dit gaf me een super goed gevoel omdat ik bij de ceremonie het liefste een 'fly on the wall' wil zijn. Ongestoord de mooie beelden kunnen maken zo onopvallend mogelijk.


De tijd van de trouwbeleving beurs vloog voorbij en ik heb echt zitten glunderen van trots in de auto onderweg naar huis. Ik verheug me op de kennismakingsgesprekken die al in de agenda staan.