Bruiloft Vincent & Miranda


Vandaag was het dan zover! Eindelijk konden Vincent & Miranda hun dag gaan vieren met hun familie en vrienden na het te hebben moeten uitstellen door Corona. September is een populaire maand om te trouwen, de zon scheen vroeg in de ochtend dus het besloot een prachtige dag te worden.


Toen ik bij Miranda & Vincent binnenkwam zat het huis vol dames. De make-up artists en haarstylisten waren al druk in de weer met de haren en make-up van hun 3 meiden. Ook hond Bert was aanwezig en was al voorzien van een mooie strik. Na de foto's van dit gezellige dames team reed ik ook nog even naar het huis een paar straten verderop. Daar zat Vincent op me te wachten met een klein beetje spanning in zijn lijf. De rest van de mannen en het derde bruidsmeisje zaten er ontspannen en relaxt bij.


Na het klaarmaken van Miranda, (wauw wat had ze een prachtige jurk aan!) kwam Vincent de stoep opgelopen om aan te kunnen bellen voor de first look. Ook Vincent zag er prachtig uit in zijn bordeaux rode pak. Na heel veel lieve woorden naar elkaar was het tijd om naar Kasteel Geldrop te gaan. Een bijzondere locatie om weer terug te zijn omdat Bas & ik daar ook getrouwd zijn. Na een prachtige ceremonie waar veel werd gelachen was het tijd voor de fotoshoot in de kasteeltuinen om daarna al lopend naar het Heerenhuys 23 te gaan proosten.


De styling was perfect verzorgd en het bruidspaar had er samen met de eigenaar van het Heerenhuys echt werk van gemaakt om de dag goed te laten verlopen. Ook het personeel was top en betrokken mij als fotograaf ook echt goed bij de dag. Meestal word ik weleens vergeten op zo'n dag en moet ik zelf naar drinken en eten vragen vandaar. Na de geweldige taart startte de receptie en kon de borrel beginnen. Het diner startte vanaf 17u en dat gaf mij de kans om al vast wat foto's te editen voor de feestavond.


Het feest barstte om 20u los en de voetjes gingen van de vloer. Er werd gedanst, gelachen en gezongen en ik ging na de toffe feestfoto's voldaan naar huis toe.

Follow me on Instagram

@meekithappen_photography